Блог за живота, самопознание, духовно развитие, житейско вдъхновение и личностно развитие, мисли и мъдрости

сряда, 4 юли 2018 г.

Не Човека избира мечтата си,а Мечтата избира него...







Кой е Prince Ea?

Той е американски художник, говорител, поет и режисьор. След като завършва университета в Мисури-Св. Луи със степен по антропология, той първоначално се занимавал с хип хоп и рисуване. Вдъхновен от артисти като Immortal Technique и Canibus, той започва и популяризира движението „Make S.M.A.R.T Cool“, за да популяризира ценности като интелигентност, свободна мисъл, единство и творчество в хип-хопа музиката.

През 2014 г. принц Еа прехвърли фокуса си от музиката към създаването на мотивационни и вдъхновяващи словословни филми и съдържание. Неговите видеоклипове в YouTube са получили повече от един милиард показвания. Тези видове видеоклипове включват теми като екологизъм, раса, равновесие между професионалния и личния живот и духовността. Той отдава своята промяна в перспектива до вдъхновението на древните текстове на мъдростта като Дао Те Чинг и Бхагавад Гита.



0 коментара:

Публикуване на коментар

 

20-те най-вредни и тежки мисли, и навици, които можем без съжаление да изхвърлим от главата и живота си.

1. Страх от неизвестното - пътят е там, където стъпвате. 2. Навикът да сравнявате и мислите , че другите са по-щастливи, успешни и кат...

Популярни статии

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Предоставено от Blogger.
Copyright © Правилата на живота | Powered by Blogger
Design by Saeed Salam | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com